• +30 231 088 8033
 • Καραμανλή Κωνσταντίνου 86, Θεσσαλονίκη
 • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 • Δευτ. - Παρ. : 09:00 - 17:00
mek_223.jpg

Η ΤΕΧΝΟΔΟΜΗΣΗ Ο.Ε.

Ο όµιλος εταιριών ΤΕΧΝΟΔΟΜΗΣΗ ξεκίνησε την δραστηριότητά του το 2004 µε την έναρξη της συνεργασίας τεσσάρων πολιτικών µηχανικών, µε πολυετή εµπειρία στο χώρο των κατασκευών.

Σήµερα ο όµιλος απαρτίζεται από τις εταιρίες ΤΕΧΝΟΔΟΜΗΣΗ Ο.Ε. και  ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΑΔΡΑΝΩΝ Ι.Κ.Ε. Η εταιρία ΤΕΧΝΟΔΟΜΗΣΗ δραστηριοποιείται στον κλάδο των κατασκευών τεχνικών έργων πάσης φύσεως του ιδιωτικού και του δηµοσίου τοµέα. Η εταιρία ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΑΔΡΑΝΩΝ δραστηριοποιείται στον κλάδο της ανακύκλωσης και παραγωγής υλικών από τα Απόβλητα Εκσκαφών Κατασκευών και Κατεδαφίσεων (ΑΕΚΚ).
Η παρουσία του οµίλου στον χώρο των κατασκευών τόσο δηµοσίων όσο και ιδιωτικών τεχνικών έργων παραµένει έως και σήµερα σηµαντική εκτελώντας πλήθος τεχνικών έργων ιδιωτικών και δηµόσιων σε όλη την Ελλάδα. Το στρατηγικό πλάνο του ομίλου έχει σχεδιαστεί µε βάση τα όσα προκαθορίζει η Ευρωπαϊκή επιτροπή για την εταιρική κοινωνική ευθύνη. Ο όµιλος θέτει ως πρωταρχικούς στόχους την προστασία του περιβάλλοντος, τη βιώσιµη ανάπτυξη και τα ανθρώπινα δικαιώµατα, έτσι δίνει βαρύτητα στο κοινωνικό και περιβαλλοντικό του αποτύπωµα.

ΟΡΑΜΑ - ΑΞΙΕΣ

Πρωταρχικό όραμα του ομίλου μας είναι να δημιουργήσει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και να εδραιωθεί έναντι των υπολοίπων εταιριών των αντίστοιχων κλάδων.
Στους άμεσους στόχους που έχουμε θέσει συμπεριλαμβάνεται η αναβάθμιση του εργοληπτικού πτυχίου σε ανώτερη τάξη, που με τη σειρά του θα μας οδηγήσει στην ανάληψη δημοσίων έργων μεγαλύτερου προϋπολογισμού σε όλη την επικράτεια.
Παράλληλα, συνεχίζουμε αδιάκοπα να αναζητούμε νέους ορίζοντες εργασιών, συνεργασιών και δράσεων και να επεκτεινόμαστε δημιουργικά σε όλους τους τομείς των κατασκευών.
Η εκπαίδευση του παρόντος ανθρώπινου δυναμικού, όπως και η αναβάθμιση και ο εμπλουτισμός του με νέους ανθρώπινους πόρους, ικανούς να ενσωματώνονται και να ανταποκρίνονται στο όραμα και τις αξίες μας, αποτελεί πάγιο μέλημα του ομίλου μας.
Ταυτόχρονα, στρέφουμε τις προσπάθειές μας στη διαρκή ανανέωση του πάγιου εξοπλισμού μας, ώστε να ανταποκρίνεται στις διαρκώς αυξανόμενες, σύγχρονες απαιτήσεις, και να συμβάλλει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην επίτευξη των στόχων μας.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Η έδρα του ομίλου μας βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη στην περιοχή του κέντρου, στη Λεωφόρο Κωνσταντίνου Καραμανλή 86 (γραφεία). Οι υπόλοιπες εγκαταστάσεις μας, που συμπεριλαμβάνουν το συνεργείο, τους αποθηκευτικούς χώρους και τον χώρο στάθμευσης οχημάτων, βρίσκονται στη δυτική πλευρά του πολεοδομικού συγκροτήματος, στα Διαβατά Θεσσαλονίκης. Οι εγκαταστάσεις ανακύκλωσης βρίσκονται στην εξωτερική περιφερειακή οδό, στην περιοχή των ΕΛ.ΠΕ.
   

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

Η δραστηριότητα του ομίλου μας εντοπίζεται κυρίως στον κλάδο των κατασκευών και της διαχείρισης τεχνικών έργων και εγκαταστάσεων, με έμφαση στα παρακάτω:
ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑ / ΕΡΓΑ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ / ΑΝΑΠΛΑΣΕΙΣ / ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ / ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ / ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ / ΕΡΓΑ ΠΡΑΣΙΝΟΥ / ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΑ ΕΡΓΑ / ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ – ΠΙΣΙΝΕΣ / ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΑ ΕΡΓΑ / ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΕΡΓΑ / ΕΡΓΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η προστασία του περιβάλλοντος συγκαταλέγεται ανάµεσα στις βασικές και ουσιαστικές δεσµεύσεις του οµίλου.
Γι’ αυτό και η περιβαλλοντική του πολιτική βασίζεται στα εξής:

Πλήρης συµµόρφωση µε τους νόµους της περιβαλλοντικής νοµοθεσίας.

Συµµετοχή σε σεµινάρια και δράσεις ενηµέρωσης για την εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναµικού.

Μείωση των παραγόµενων αποβλήτων και ασφαλή χειρισµό των επικίνδυνα παραγόµενων.

Χρήση όπου είναι δυνατόν ανακυκλώσιµων υλικών για την εξοικονόµηση πρώτων υλών.

Εξοικονόµηση ενέργειας.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ - ΥΓΕΙΑΣ & ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ - ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

Η Κ. Γκούμας και ΣΙΑ Ο.Ε. - «ΤΕΧΝΟΔΟΜΗΣΗ Ο.Ε.» με έδρα στην Λεωφόρο Κ. Καραμανλή 86 στην Θεσσαλονίκη, είναι μια τεχνική - κατασκευαστική εταιρία με αντικείμενο την:

 • ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ (ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ, ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ, ΟΔΟΠΟΙΪΑΣ, ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΩΝ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ, ΠΡΑΣΙΝΟΥ,  ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ, ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ, ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΩΝ, ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΩΝ ΔΕΞΑΜΕΝΩΝ)
 • ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ (FACILITY MANAGEMENT)
 • ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΕΚΣΚΑΦΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΩΝ
 • ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΠΟΛΕΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ
 • ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΔΑΠΕΔΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΠΑΡΚΩΝ, ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

Στόχους της εταιρίας αποτελούν η κατασκευή έργων υψηλής ποιότητας και ωφελιμότητας στα ενδιαφερόμενα μέρη, η μείωση του περιβαλλοντικού της αποτυπώματος της εταιρίας, η διασφάλιση ενός ασφαλούς περιβάλλοντος εργασίας για τους εργαζόμενους και συνεργάτες της και η πρόληψη των εργατικών ατυχημάτων και των επαγγελματικών ασθενειών . Η ικανοποίηση των απαιτήσεων όλων των ενδιαφερόμενων μερών αποτελεί βασική αρχή λειτουργίας μας, ενώ πρωταρχική δέσμευση της Διοίκησης είναι η ικανοποίηση των νομοθετικών και κανονιστικών  απαιτήσεων.

Οι εταιρικοί στόχοι θα επιτευχθούν  μέσω:

 • Της συνεχούς αξιολόγησης επικινδυνότητας, εντοπίζοντας και ιεραρχώντας τους κινδύνους και τις ευκαιρίες που δύναται να εμφανίζονται κατά την άσκηση των δραστηριοτήτων και μπορεί να αφορούν ζητήματα Ποιότητας, Περιβάλλοντος, ή/και Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία.
 • Της συμμόρφωσης με την Ισχύουσα Νομοθεσία, Κανονισμούς, Πρότυπα. 
 • Του καθορισμού αντικειμενικά επιτεύξιμων και ποσοτικοποιημένων στόχων, καθώς και δεικτών παρακολούθησης που καλύπτουν το σύνολο των διεργασιών,
 • Της καθιέρωσης και εφαρμογής προγραμμάτων Ποιότητας-Περιβάλλοντος-Υγείας & Ασφάλειας,
 • Της διάθεσης όλων των απαραίτητων πόρων για την εξασφάλιση της απρόσκοπτης, αποδοτικής, φιλοπεριβαλλοντικής και  ασφαλούς λειτουργίας της εταιρίας,
 • Της διατήρησης ενός τεχνολογικά σύγχρονου και επαγγελματικά κατάλληλου περιβάλλοντος εργασίας,
 • Της παρότρυνσης για διαρκή βελτίωση των προμηθευτών και συνεργατών μας, αλλά και διαρκούς εκπαίδευσης του προσωπικού μας,
 • Της εφαρμογής και διαρκούς προσπάθειας βελτίωσης στην διαχείριση και τις επιδόσεις του Ολοκληρωμένου Συστήματος Διαχείρισης σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 και OHSAS 18001:2007 που εφαρμόζει η εταιρία.

H Διοίκηση δεσμεύεται για τη τακτική ανασκόπηση της παρούσας Πολιτικής και του Ολοκληρωμένου Συστήματος Διαχείρισης, ενώ η αδιάκοπη προσπάθεια για συνεχή βελτίωση αποτελεί φιλοσοφία όλων των εργαζομένων μας.

Η Εταιρία δεσμεύεται για την εφαρμογή της Πολιτικής Ποιότητας, εξασφαλίζοντας παράλληλα ότι η Πολιτική αυτή είναι γνωστή και κατανοητή σε όλα τα επίπεδα και ότι εφαρμόζεται από όλους τους εργαζομένους, οι οποίοι έχουν εκπαιδευτεί κατάλληλα για την υλοποίησή της.

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ II

Σύμφωνα με στοιχεία του έτους 2012, ο κτιριακός τομέας ευθύνεται για το 45% της συνολικής εγχώριας κατανάλωσης ενέργειας. Οι κατοικίες / νοικοκυριά αποτελούν έναν από τους πλέον σημαντικούς καταναλωτές ενέργειας στη χώρα, καθώς αντιπροσωπεύουν το 83,68% του συνολικού αριθμού της ποσότητας του κτιριακού αποθέματος. Καθοριστικός παράγοντας στην κατανάλωση ενέργειας είναι η παλαιότητα των κτιρίων.

Ειδικότερα, το 55% των κτιρίων με χρήση κατοικίας έχει κατασκευαστεί πριν το έτος 1980, δηλαδή είναι θερμικά απροστάτευτα, ενώ λόγω της οικονομικής ύφεσης, ο αριθμός των κτιρίων που έχει κατασκευαστεί μετά το 2010, με τις ελάχιστες απαιτήσεις του ΚΕνΑΚ, είναι μόλις το 1,5% του συνολικού αποθέματος κανονικών κατοικιών που χρησιμοποιούν τα νοικοκυριά. Χαρακτηριστικό είναι ότι το 83,82% των κτιρίων που έχουν κατασκευαστεί πριν το έτος 1980 είναι κατηγορίας Η, σύμφωνα με τα Πιστοποιητικά ενεργειακής Απόδοσης που είχαν εκδοθεί έως το έτος 2014 (στοιχεία ΥΠΕΚΑ), ενώ τα κτίρια που κατασκευάστηκαν τις επόμενες τρεις δεκαετίες ήταν σε μεγάλο ποσοστό κατηγορίας Γ ή Δ.
Η ανακαίνιση του κτιριακού αποθέματος για την επίτευξη υψηλής ενεργειακής απόδοσης, εκτός από την εξοικονόμηση ενέργειας και τη μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα, παρέχει πρόσθετα οφέλη και σε άλλους οικονομικούς και κοινωνικούς τομείς, όπως η ενεργειακή ασφάλεια, η καταπολέμηση της ενεργειακής φτώχειας, η απασχόληση και η υγεία.
 
Σε συνέχεια του προγράμματος «Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον» της προγραμματικής περιόδου 2007-2013 που είχε σαν αποτέλεσμα την ενεργειακή αναβάθμιση πλέον των εξήντα χιλιάδων κατοικιών, με χρήση και εθνικών πόρων από το Πρόγραμμα Δημοσίων επενδύσεων και των εσόδων από πλειστηριασμούς δικαιωμάτων εκπομπών αερίων θερμοκηπίου, και με γνώμονα την ολοκληρωμένη παρέμβαση εξοικονόμησης ενέργειας στον οικιακό κτιριακό τομέα και έχοντας ως κύριο στόχο τη μείωση των ενεργειακών αναγκών των κτιρίων, των εκπομπών ρύπων που συμβάλλουν στην επιδείνωση του φαινομένου του θερμοκηπίου και την επίτευξη καθαρότερου περιβάλλοντος, σχεδιάστηκε το Πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ΄ Οίκον ΙΙ».
 
 
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.
tech-etairia-1.jpg

Η εταιρία ΤΕΧΝΟΔΟΜΗΣΗ δραστηριοποιείται
στον κλάδο των κατασκευών τεχνικών έργων

πάσης φύσεως του ιδιωτικού και του δημοσίου τομέα.

tech-etairia-2.jpg

Η εταιρία ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΑΔΡΑΝΩΝ δραστηριοποιείται στον κλάδο
της ανακύκλωσης και παραγωγής υλικών
από τα Απόβλητα Εκσκαφών Κατασκευών και Κατεδαφίσεων (ΑΕΚΚ).

  

technodomisi

espa

   Find Us On 

                                              facebook page link

Λεωφ. Κωνσταντίνου Καραμανλή  86
Τ.Κ. 54644 Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

+30 2310 888 033

info@technodomisi.gr

© 2021 Technodomisi.Gr. All Rights Reserved.
_